Framtidsdrömmar som slår in

Denna söndag vill jag dela med mig av händelser jag ser fram emot. Kanske för att känslan just nu lite liknar vädret utanför fönstret; grått med inslag av rå fukt.

Om tio dagar blir Oliver 5 år – galet. Men det betyder också finbesök och firande. Och i samband med det är det också höstlov. Ett väldigt välbehövligt och efterlängtat höstlov. Av någon anledning så känns det nästan som att de här veckorna som gått sen skolstart har varit ett helt läsår.

Efter höstlovet är vi inne i november och då stundar den bästa högtiden på året, ja det är julen jag pratar om. Jag ser redan fram emot att få göra julfint här hemma. En första jul i vårt nya hem, jag kan knappt tänka mig något mysigare. Självaste julhelgen kommer dock firas i Norrland som sig bör. Barnen har pratat om jul hos mormor och morfar typ i ett halvår redan.

Igår spikade vi till och med påsklovsplanerna. Det blir fjällen med mamma och pappa ♥️ Fjällnäs till och med, så Mathias och jag går fira vår bröllopsdag på det ställe där vi gifte oss. Tillsammans med familjen. Precis som vi drömde om när vi inför bröllopet skrev ner våra framtidsdrömmar. Och barnen får uppleva en semester i fjällen, precis som jag nästan varje år fick uppleva som barn. Cirkeln sluts.

Med de orden tror jag nästan att jag fick solen att kika fram där bakom molnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s