5 år

Idag skriver jag från bussen. För jag vill att dagen ska få plats på bloggen. Jag vill kunna gå tillbaka och minnas hur livet var den dagen jag hade varit mamma i fem år.

Ja, idag fyller Oliver 5 år. Det känns lite konstigt att inte få fira hela dagen tillsammans med honom. Jag har blivit så van att vi alltid är höstlovs-lediga när han fyller år och han undrade förvånat varför han skulle till förskolan när det var hans födelsedag. Men han förlikade sig med den tanken snabbt när han kom på att han skulle få fira sin födelsedag med sina förskolekompisar.

I dörren på väg ut fick jag världens godaste kram och orden ”tack för presenterna, de är jättebra. Jag fick det jag önskade men inte allt.” Och jag tänker att jag vill att du alltid ska våga drömma men att jag hoppas att du, precis som idag när du är fem år, kommer att kunna hitta lyckan i stunden.

Tack Oliver för de bästa fem åren i mitt liv hittills. Jag ser fram emot många fler men slår mig ner här för stunden, lycklig över livet som det ser ut just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s