Fem en fredag v. 8: Team building

Hej, hej från sportlovet. Passar på att skriva lite medan vi spelar uppemot vad som känns som hundrade spelomgången av Den försvunna diamanten.

Team building är väl något vi försökt så gott vi kan med här hemma under det senaste året. Försökt dela på vabbandet, tillsammans med varierande resultat försökt skapa ordning i kaoset och bara funnits där för varandra.

Till frågorna:

1. Vilket var ditt första jobb?

Sommarjobb på Telia. Starkaste minnet är att det var sjukt jobbigt att gå upp på morgnarna. Första riktiga jobbet var som meteorolog på SMHI. Folk över en viss ålder brukar känna till sjörapporten i P1.

2. Vad läser du just nu?

Gav mig själv tillåtelse att ge upp senaste Kepler-boken och fortsätter nu istället med Wheel of Time- serien.

3. Har du någon gång träffat någon känd person?

Nej, jag har nog inte det. Har liksom aldrig ens försökt eller förstått grejen med det heller.

4. Vilken talang skulle du helst vilja ha?

Bättre på huvudräkning kanske? Hade underlättat lite där framför tavlan när jag ibland blir tvungen till att snabbt räkna ut något. Annars antar jag att jag vant mig vid både mina ”talanger” och mina begränsningar. Lärt mig leva med dem.

5. Vad var det första du köpte för egna pengar?

Gissar på godis. Läste visserligen mycket som barn men misstänker att mina föräldrar gladeligen köpte böcker till mig. Apropå köp så får vi snart hem den största fakturan jag någonsin fått. Känns stort att kunna betala handpenningen från egen ficka (eller ja, min och min mans egna fickor). Vi längtar så efter att få möta våren från en egen liten bostad med en egen liten trädgård.

8 reaktioner på ”Fem en fredag v. 8: Team building

    • Jag hade rätt nyligen läst de andra kepler-böckerna och tyckte det var lite för samma. Kanske behövde jag också bara en paus från den ibland väldigt mörka människosynen i böckerna?

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s