Fem en fredag v. 32: Fritt val

Första jobbdagen för ”hösten” är avklarad mitt i högsommarvärmen. Jag har blivit med elcykel så nu blir det ca 5 mil om dagen på den och så slipper jag samtidigt belasta kollektivtrafiken.

Fredag är det också så därför fem en fredag. Har läst fritt fall istället för fritt val tre gånger i rad nu så jag vet inte vad det säger om mig..

1. Vilken tid skulle du helst vilja vakna varje morgon?

Jag har egentligen inte så mycket emot att gå upp tidigt en jobbdag men det hade ju varit helt underbart att få sova till typ halv nio i alla fall någon helgdag.

2. Vad skulle du äta till frukost varje dag om det gick?

Gröt, några bär från trädgården (nu har vi ju inte ens en trädgård än..), nybakat bröd och kaffe.

3. Om du enbart fick utöva en träningsform vilken skulle det vara?

Orientering; den perfekta kombinationen av natur och löpning som slipper bli tråkig som jag tyvärr tycker den är annars.

4. Vilken bok skulle du äga om du bara fick äga en?

Alltså får man fuska och säga att jag skulle låna böcker i så fall för fy vad tråkigt att bara få läsa en bok igen och igen. Alltså vet verkligen inte vad jag ska svara, kan knappt hålla mig till en i taget. Just nu läser jag tre böcker: en bok i en fantasyserie (wheel of time), en facklitterär bok (meeting the universe halfway) och en följetong på DN 🙈

En av de häftigaste böckerna jag läst

5. Om det bara fanns en högtid om året att fira, vilken skulle du välja?

Julen, jag älskar julen. Myset, stämningen och ljuset mitt i mörkret.

11 reaktioner på ”Fem en fredag v. 32: Fritt val

 1. Oj den boken går nog högt över mitt huvud, tror inte jag skulle greppa så stora ting.Men jag läser också alltid flera böcker samtidigt, just nu en på engelska, en på finska, två på svenska. Schizofren kanske?

  Gillad av 1 person

 2. nybakat bröd på morgonen är underbart. särskilt om någon annan gjort det. boken verkar intressant. men jag skulle aldrig välja orientering som favoritsport. en kan väl umgås med naturen utan att springa runt efter en karta

  Gillad av 1 person

 3. Låter som en bra idé att fuska när det gäller bokval, välja bara en är som sagt omöjligt! Orientering har jag inte testat någon gång, gillar inte att springa och det är det väl lite av där? Blir mest promenader för min del.

  Gillad av 1 person

  • När man orienterar på den nivån jag gör så får man själv bestämma om man vill gå eller springa fram i skogen 🙂 Eller varför inte stanna ett tag och plocka lite blåbär på vägen till nästa kontroll 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Gröt och bär från trädgård (eller skogen! Massor av blåbär i år) är stående frukost för mig nu, helt okej. Och såklart, en enda bok… det funkar ju inte! 😉

  Gilla

 5. Pingback: Fem en fredag v. 33: Antal - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s