Fem en fredag v. 6: Tiden går

Ja tiden gör ju det, men visst är det en härlig resa ändå 🙂 Här är frågorna i veckans fem en fredag:

1. Vad gjorde du för 10 år sen?

Jag var tvungen att kolla igenom lite bilder och oj vilket annorlunda liv jag levde. Jag forskade och festade mest. En inte helt mogen frukt 🙂


2. Vad är ett minne för fem år sen?

Kontrasterna är stora i jämförelse till föregående bild. Jag hade blivit mamma och doktor och var för tillfället gravid och på väg mot en lärarexamen. Jag, hon på bilden för 10 år sedan kanske inte skulle ha trott på det, men gud så mycket mer tillfreds jag hade hunnit bli med allt på fem år.


3. Vad har du gjort om tre år?

Mitt absolut största fokus just nu är att hitta balans och må bra här och nu med mig själv. Jag hoppas att det ska leda till djupare relationer till min omgivning också. Så om tre år hoppas jag att jag är mer öppen och mindre rädd för att bli avvisad.

4. Vad går fortast, veckan eller helgen?

Helgen, den bara flyger fram. Men nu är den här och det känns skönt.

5. Hur mycket ledig tid har du om dagarna?

Jag försöker göra största delen av förtroendearbetet på jobbet för att ha kvällarna för mig själv och familjen. Ibland blir det oundvikligen jobb ändå, trots intensiva dagar. Men även de jobbtunga dagarna innehåller numer egentid, så har det inte alltid varit. Men nu vet jag att mitt välmående är mitt ansvar och därmed till stor del under min kontroll.

4 reaktioner på ”Fem en fredag v. 6: Tiden går

  1. Det gäller att själv se till så att man får den egentid man behöver. För det är ju väldigt viktigt, både för att orka med arbete men också familj. Ha det gott!

    Gillad av 1 person

  2. Vilken fin utveckling under åren! När jag som snart är 70 läser allas svar märker jag vilken skillnad som infunnit sig i o med all ny teknik! Man kan styra sin tillvaro på jobbet på ett helt annat vis, vilket är positivt. Många som jobbat på distans under pandemin kan nu återgå till arbetsplatsen, men inte nödvändigtvis varje arbetsdag och det tycker jag är väldigt positivt. Liksom att många har möjlighet att vobba, jobba hemifrån när barnen är krassliga. Ha en skön helg

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s