Fem en fredag, v. 23: Bäst

Rullar in mot Lund och skolavslutning. Det pirrar lite i magen för eleverna har smittat av sig med sin sommarglädje. Passar på med fem en fredag:

1. Vilken har varit din bästa semester?

Sommarsemester i all sin ära men för mig tar ändå skidsemestrar hem första platsen. Att få vara ute i underbar miljö för att sedan kunna köra stugmys deluxe när man kommer in.

2. Vilken tycker du är den bästa månaden?

Alla utom november typ, även om den också kan ha sin charm.

3. Vad är nummer 1 i ditt liv?

Mina barn. Familjen och vänner. Helt enkelt de som står mig närmast.

4. När tävlade du senast, och i vad?

Måste nog ha varit O-ringen. I år blir det av igen efter två inställda år. Så i juli ska vi till Uppsala och springa vilse i skogen (eller om jag ska vara helt ärlig, antagligen vilse – konditionen är väl sisådär). Men skoj ska det bli 🙂

5. Vad är det bästa med livet just nu?

Jag har faktiskt aldrig varit mer nöjd med livet än just nu. Visst, det finns saker som är jobbiga men jag har lärt mig att njuta av det härliga som faktiskt finns här och nu. Och just nu ska jag önska min klass glad sommar, igår söp jag in glädjen hos över hundra ungdomar som firade livet.

8 reaktioner på ”Fem en fredag, v. 23: Bäst

  1. Skidsemester, det låter skönt och avkopplande. Vi reste med barnen till Österrike flera år i rad och hade många fina upplevelser.
    Att vara nöjd med livet, vilken skön känsla! Världen skulle kanske se annorlunda ut om fler hade den inställningen
    Trevlig helg!

    Gillad av 1 person

  2. Underbart att läsa att du mår bra och trivs med livet! Skidsemester var länge sen men bor ju där det finns både utförsåkning och längdåkning på vintern, tyvärr dock färre och färre dagar när klimatet blir varmare. November kan gärna hamna i skräpkorgen, inte mycket positivt med den, jag fyller år, men det vill jag gärna sluta att göra…Att irra runt i skogen kan vara jätteskoj, ta det försiktigt och vricka inte benen av dig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s