Fem en fredag, v. 17: Favoriter

Det är vår i luften, studenter strömmar in från lite överallt till Lund för att fira Valborg medan jag sitter på tåget från Lund. Lite lätt avundsjuk på deras sorglösa glädje men ändå mest nöjd över min trygghet i tillvaron. Då passar det ju bra att prata om favoriter som fem en fredag handlar om denna vecka:

1. Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på?

Lyssnar nästan aldrig på radio. Men när vi är hos mamma och pappa är Melodikrysset en tradition. Haha, nu blev det väldigt tydligt att jag inte är en av dem som ska sitta i en park imorgon och festa järnet.

2. Vilken är din just nu favoritplats?

Bland vänner och familj. Alltid.

3. Vad tittar du helst på, på tv?

Är lite av en allätare, men helst serier. En fredagsfavorit är bäst i test. Ibland skrattar jag så jag nästan kissar på mig.

4. Vilken doft gör dig alltid glad?

Just nu är det mycket vårdofter som lyfter hjärtat. Andra dofter som också gör mig glad, såsom lussekatter, nektariner och barrträd känns mer avslägsna. Snart kommer dofter av sommarregn, nyklippt gräs och solkrämssmörjda barn också 🙂 Jag har alltid varit en alla-årstider- människa.

5. Vilken bok kan du läsa om och om igen?

Jag älskar böcker som har en tydlig handling (typ fantasy eller deckare) men där det pågår så mycket mer med karaktärerna än att de bara ska driva huvudstoryn framåt. Jag älskar att få lära känna dem och att få vara en del av deras liv för ett tag. Det kan vara svårt att hitta såna böcker men Robin Hobb har skrivit böcker jag läst om många gånger.

Nu tar jag helg! Helg med mina favoritpersoner 🙂

6 reaktioner på ”Fem en fredag, v. 17: Favoriter

  1. Vilka härliga svar på frågorna, Självklart är ju favoritplatsen med familjen oavsett var den är! Ska kolla vem Robin Hobb är, inget bekant namn men blev lite nyfiken. Jag gillar också att vi har fyra årstider! Ständig sommar, nej tack! Trevlig Valborg med familjen

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s