Fem en fredag, v. 10: trängsel

Sitter och vaktar prov så passar på att sneaka in lite bloggskrivande, hehe. Det är ju fredag så passar på att köra fem en fredag bara för att det känns så fint (?!) att kunna prata om trängsel igen.

1. Finns det någon trängsel du undviker?

Jag skulle inte vilja påstå att jag tycker om trängsel i kollektivtrafiken och i butiker, men jag har väldigt sällan låtit det hindra mig från att t ex åka i rusningstrafik om jag behöver (med undantag för de två senaste åren då..).

2. Vilken var den senaste större folksamling du deltog i?

Har ju haft fulla klassrum under stora delar av pandemin men det kanske inte direkt är någon större folksamling. Antar att det bara har känts som många för att det har varit så få andra ställen där folk har samlats. Det var länge sen jag var på något event.

3. Har pandemin medfört någon ändrad vana hur du hanterar trängsel?

Kanske att jag på något sätt uppskattar det mer? Låter konstigt men det är ju lite mysigt att samlas i en gemenskap, kanske inte på Ica då där jag kan få panik både på mig själv och andra när det är mycket folk.

4. Vad är det längsta du stått i kö?

När jag gick i gymnasiet köade jag till biljettsläppet av sagan om ringen. Över natten, i en sovsäck med andra fantasynördar. Det var mysigt. Och kallt, eftersom det var december.

5. Var trängs du mest?

Kollektivtrafiken. Just nu åker jag fick så tidigt på morgonen att vi typ bara är en handfull på bussen, men på vägen hem kan det till och med hända att jag måste sitta bredvid någon (ovan!).

4 reaktioner på ”Fem en fredag, v. 10: trängsel

  1. Kollektivtrafik ja de vore trevligt. Där jag bor finns inget sånt. Så här gäller bara egen bil tyvärr. Har alltid önskat mig en tunnelbana från vårt till jobbet 😊
    Även om alla restriktioner försvinner den siste så tror jag alla kommer tänka till i köer och livet i stort även fortsättningsvis.

    Kramiz

    Gilla

  2. Vilken häftig erfarenhet, att ha köat en hel natt på biljetter! Det har jag verkligen inte varit med om, har nog inte ens tänkt tanken…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s