Omgång två

Då kör vi covid omgång två här hemma. Eller ja i alla fall mannen har testat positivt, själv säger självtestet negativt. Så antingen har vi två infektioner här hemma eller så är det falskt negativt. Det spelar egentligen mindre roll, vi är i lika mycket karantän oavsett.

Imorgon kör jag alltså igång distansundervisning omgång tre (tror jag det blir?) om jag inte däckar helt tills dess. Förhoppningsvis blir det bara denna vecka och eventuellt början på nästa om inte viruset vill nåt annat och bestämmer sig för att stänga ner skolan igen. Har jag sagt hur less jag är på detta? Antagligen. Får väl balansera det med att jag ändå är tacksam över att inte någon i familjen är allvarligt sjuk, att samhället inte har kollapsat helt (nog mycket tack vare var och en av våras små eller stora insatser) och att vi lever i den tid vi lever (på gott och ont kanske?).

Jag antar att jag får fortsätta att planera efter idealläget och justera den planen dag för dag. Det känns som om det är det enda jag kan göra för att behålla i alla fall lite kontroll (eller illusionen av kontroll). Men gudarna ska veta att jag är trött nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s