Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022

Sista dagen på året förtjänar en fem en fredag, så här kommer den.

1. Vad hade du velat ha mer av i år?

Jag hade höga förhoppningar på att året skulle få innehålla en massa kramar, möten och närhet mellan människor i allmänhet. Liksom utan förbehållning. Lite naivt kanske? Får man hoppas på 2022 istället?

2. Vad har varit din största framgång i år?

Svårt att mäta framgång tycker jag. Men jag är nöjd över att jag och M ibland gör det lilla extra för våra barns skull. Att jag har rivit av omgång två av distansundervisning utan att tappat det helt.

3. Vad ser du fram emot under 2022?

Ja men typ svaret under första frågan. Men också en fjällenresa i påsk, att få möta våren här hemma och förhoppningsvis plantera något träd och några bärbuskar. Kanske att faktiskt komma igång med orienteringen, har vi riktigt tur så ställs inte O-ringen in i år igen. Men också det vardagliga och såklart en massa brädspelande. Men mest kramar.

4. Vad tar du med dig från 2021?

Samma som jag tog med mig från 2020, att uppskatta det lilla, det vardagliga och att livet inte behöver sättas på paus bara för att det där som verkar extraordinärt inte är möjligt. Vardagen kan rymma mer än vad man tror.

5. Har du något nyårslöfte?

Ta hand om mig själv lite bättre. Året får börja med daglig yoga, tänker också lägga in kravlösa (men regelbundna) joggingturer som lika gärna kan få bli promenader med träningskläder. Sen när ljuset kommer tillbaka vill jag cykla över fälten igen.

Med det säger säger jag gott nytt år och hälsar 2022 välkommen. Det är spännande att leva ändå!

Annons

6 reaktioner på ”Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022

  1. Javisst är det spännande att leva, för då får man se hur det går! Du låter som en förnuftig kvinna som vet att se även de små ljusglimtarna i tillvaron, för till syven och sist är det dom som bär upp våra liv. GOTT NYTT ÅR

    Gillad av 1 person

  2. Pingback: Fem en fredag v. 1: Ljudspår - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s