Känslor i överskott – högt och lågt (men mest lågt)

Ah vad jag är på PMS-humör. Stör mig just nu orimligt mycket på två snubbar som sitter och djupanalyserar sitt Crossfit:ande på tåget. Och på lunchen när kollegan gjorde sin analys att det alltid var ”frugorna” som fick köra hushållets finaste bil. Och jag bara ”snälla, sluta att ha så många bilar och sluta att dra generella slutsatser baserat på din lilla bubbla till liv”. Ja alltså jag sa det aldrig högt. För sånt gör man ju inte.

Jaha, nu ropar tågtanten ut att vi ska undvika resa i rusningstrafiken. Liksom hahaha, vi sitter ju alla redan här, ska vi hoppa av i farten eller? Ja jag tänker inte känna dåligt samvete i alla fall över att jag är glad för att slippa jobba hemifrån. Jag vill aldrig mer jobba hemifrån. Inte som lärare. Det är liksom inte värdigt att ens kalla mig för lärare under de förutsättningarna.

Nej jag vet, jag är varken rättvis mot de där killarna med testosteronöverskott, mot den där självgoda kollegan eller den där tågvärden som vill rädda världen från pandemin. Men vet du vad, det känns genast bättre av att få skratta lite åt mig själv och mina konstiga känslor och tankar just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s