Fem en fredag v. 23: Subjektivt

Skolavslutning idag. Och igår tog treorna här på skolan studenten. Den glädjen. Det är också fredag idag, så jag passar på med en fem en fredag:

1. Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?

Jag är inte en speciellt hemlig person, men samtidigt inte speciellt pratsam heller. En del vet att vi varit ofrivilligt barnlösa. Få vet om att jag opererats för utomkvedshavandeskap. Kanske inget man slänger ur sig som en icebreaker direkt.

2. Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?

Jag är sämst på mingel. Tyvärr. Och senaste året har givit obefintlig träning i det. Men typ vad jag jobbar med. Hur det är att vara lärare. Semesterplaner.

3. Hur skulle du beskriva din fritid?

Min fritid är min familjs fritid. Sen vi flyttade och blev med trädgård och bil har den gått från kämpig till underbar. Dagsutflykter till strövområden, förhoppningsvis med inslag av orientering till hösten. Och vem hade kunnat ana att det var så rogivande att rensa ogräs?


4. Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?

Barn. Jag vet hur ont det kan göra, så om inte de styr in samtalet i det spåret undviker jag det tills jag vet mer.

5. Hur skulle du beskriva dig själv?

En tänkare. Jag fick en gång kommentaren att jag tänker för mycket. Och så är det, på gott och ont. Mest på gott.

11 reaktioner på ”Fem en fredag v. 23: Subjektivt

 1. fin bild! låter härligt med bil och trädgård. vi har en liten trädgårdsplätt och jag tycker att den är värd hur mycket som helst. och det där med barn ska en vara försiktig med. jag fick barn rel sent och så mycket konstiga saker folk kunde ta sig rätten att säga, tycka och mena. usch!

  Gilla

  • Ja visst är det konstigt vad folk kan säga utan att tänka efter. Jag har som tur varit rätt så förskonad. Och trädgård är det bästa 🙂 trevlig helg!

   Gilla

 2. Så kul att du ”tänt” på trädgården – jag har alltid avskytt att rensa ogräs, men gillar att titta på resultatet när andra jobbat … Mingel har verkligen vart sällsynt det senaste året!

  Gilla

 3. Hoppar över ogräset, skulle förmodligen inte kunna skilja på vad som är ogräs….
  Härligt med en tänkare, jag öppnar munnen långt innan tanken ens kommit igång, inte alls bra i de flesta lägen. Trevlig helg, hoppas ni hittar nya strövområden

  Gilla

 4. Tänkare är den bästa typen, tycker iallafall fall jag, som också är en tänkare. Hellre tänker jag en gång för mycket än en gång gör lite och gör något dumt eller sårar någon!

  Gillad av 1 person

 5. Har genomgått barnlöshetsutredning och man kom fram till att chansen för oss att få barn var så liten att vi tyckte inte det var värt att fortsätta. Så vi har istället en hel massa fyrbenta ”barn” med päls och det räcker gott!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s