Två år

Det är dagar som denna som jag påminns om hur fantastiskt mitt liv är. Jag vet att det varit en hel del moll här på senaste tiden och det är väl så det är med livet. Sällan svart eller vitt, nyanser finns överallt.

Idag fyller Saga två år och när jag ser henne sitta där på andra sidan bordet, stark, bestämd och så full av liv på alla sätt så sprundlar livet i mig. Jag lever min dröm. Så full av kärlek, förundran, för lite sömn, för mycket ansvar, frustration, oro och bara underbart liv.

Det är verkligen fyllt av nyanser och jag lär mig förlikas med alla sidor av mig själv. Att jag är någons mamma är fortfarande, efter över tre år, något som känns overkligt. Den tacksamheten vet inga gränser. Jag har växt upp med att en mamma ska vara som den där otroligt omtänksamma och givmilda personen som samtidigt har en urstark kraft. Som Rons mamma i Harry Potter. Jag fyller inte de skorna. Men jag vet ändå att jag är menad för detta. Att få tillhöra en familj med band som jag är med och knyter på ett sätt som aldrig tidigare för mig varit självklart.

För två år sedan var det första dagen jag fick träffa dig utanför mig men sen dagen har du på riktigt bott inuti mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s