Två nätter och en dag

Sa precis hej då till familjen: pussade, kramade, vinkade och klev på en buss.

Nu sitter jag och väntar på tåget till Stockholm som ska ta mig till nattåget mot Umeå. Första natten jag inte spenderar med Saga. Och Oliver har blivit så pass stor att han förstod att mamma inte skulle sova hemma inatt. Det känns med andra ord betydligt mycket tyngre att sova borta än vad det gjorde i våras.

Men jag ska också få två nätter på nattåg där jag bara har mig själv att söva. Det ska bli så skönt. Jag behöver verkligen sova. Jag ska också få en massa timmar att umgås med bara mig själv på tåget upp till Stockholm och ner igen. Det känns lyxigt och lite skamfyllt när jag vet att M har en kväll och en natt ensam med barnen innan mina föräldrar kommer.

Och imorgon ska jag försvara mitt exjobb. Jag klarade det. Jag klarade faktiskt att skriva ett exjobb samtidigt som jag blev tvåbarnsmamma. Stoltheten finns kanske där någonstans bakom tröttheten.

Imorgon eftermiddag tar jag tåget tillbaka hem. Hem till mina älsklingar och mina föräldrar för att spendera en fin långhelg tillsammans.

Livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s