Fem en fredag v. 1: Nystart

Fick mersmak av att skriva under blogg-julkalendern jag hakade på så blev så himla sugen på denna grej när jag såg den på en blogg jag började följa under julkalendern:

Det hela går helt enkelt ut på att svara på fem frågor; denna fredag passande nog med temat nystart.

  1. Nytt år, nya möjligheter sägs det – vad tar du dig an härnäst?
    Föräldraledighet! Det känns dock lite sorgligt att jag inte kommer kunna vara helt föräldraledig då jag ska hinna med att avsluta ett examensarbete samt läsa två kurser jag missade förra vårterminen i samband med att Saga föddes. Men jag ser fram emot att få tid med bara Saga, kunna ta härliga barnvagnspromenader samt sätta igång med träningen.
  2. Vad är något som är återkommande för dig varje januari? Finns säkert mycket, men inget speciellt jag kan komma på. Skulle vara känslan av ett nytt år med lite extra energi att ta sig an sånt jag vill ändra på.
  3. Vad är ett nyårslöfte du lyckats hålla under ett helt år? Jag brukar faktiskt inte avge nyårslöften längre. Gjorde det när jag var yngre men de hade en tendens att kännas antingen för banala eller för stora allt eftersom åren gick.
  4. När välkomnade du senast något nytt i ditt liv? (förutom 2019!) Alltså allt bleknar i jämförelse med när vi fick välkomna vår Saga i maj så jag kommer liksom inte på något annat vi välkomnat sedan dess.
  5. När känns ett år inte längre nytt för dig? Det brukar faktiskt gå ganska snabbt, antagligen för jag oftast känner mig rätt så taggad inför ett nytt år och tänker lite extra på livet och hur livet kanske kommer att ändras eller fortsätta vara under året jag har framför mig. Kanske inte är så konstigt att jag föll pladask för en lista som denna..

2 reaktioner på ”Fem en fredag v. 1: Nystart

  1. Så kul att du hängde med den här veckan. Och grattis till dottern! 🙂 Min son kom i mars, så håller med om att allt annat bleknar när ett barn kommer till världen. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s