Lucka 19: En resa jag ångrar att jag inte gjorde

Resa har nog för mig alltid varit att få chans att verkligen spendera tid med de människor jag tycker om. De viktigaste resorna när jag var liten är utan tvekan de årliga skidresorna till fjällen. Extra roliga var de när kusinerna var med.

Innan jag blev mamma tänker jag på resorna med vännerna och resorna jag gjorde med M. För mig har nog själva resmålet aldrig varit det viktigaste. Det är något speciellt att få komma bort från vardagen och bara känna att man har all tid i världen att prata, skratta, bråka litegrann, bli sams, mysa och bara få vara tillsammans med de människor som betyder mest.

Jag vet att många ångrar att de inte reste mer innan studier, jobb eller barn. Att de inte tog tillfället i akt att få resa till andra platser och kulturer när livet var lite mindre utstakat. Och jag vet att jag kanske borde vara mer intresserad av själva resmålet och människorna som kallar det för sitt hem. Men faktum är att jag egentligen inte ångrar ogjorda resor, inte så länge jag har förmånen att ha personer i mitt liv som kan tänka sig att fly vardagen tillsammans med mig.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s