Tredje trimestern

Så har jag gått in i tredje och sista trimestern. Inga nämnvärda graviditetskrämpor men däremot kan jag inte komma ihåg senast jag varit så förkyld som jag varit den senaste veckan. Har som tur är vänt nu men ett tag var jag helt övertygad om att det både var på väg att bli lunginflammation som öroninflammation. Har varit lite extra orolig för knodden där inne trots att jag vet att en vanlig förkylning inte ska vara farlig, men det känns inte så när man själv känner sig halvt döende.

Det är enormt mycket pluggande så tiden rusar på och det börjar bli dags att fixa vagn, säng och babyskydd i alla fall. Sen vill jag också hinna fundera lite på förlossningen, vill komma till det där inspirerande och förväntansfulla stället jag hittade inför Olivers förlossning. Just nu känns det mest helt overkligt att vi ska få uppleva en förlossning till. Den där känslan när man har sitt barn i sin famn och absolut allt faller på plats. Kärleken, lyckan, tacksamheten och att vila i ett perfekt just nu.

Varje dag är en ny dag att skapa minnen på och det finns så många fina, men Olivers första dag med oss har en alldeles speciell plats. Och nu ska vår son som nyss såg oss för första gången, som jag brukade smeka över tinningen mjukt, mjukt, nu ska han bli storebror.

Det ligger en ny liten människa i min mage som väntar på att se oss för första gången. Jag undrar vad som blir vår grej, bara din och min. Och jag längtar.

3 reaktioner på ”Tredje trimestern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s