Vardagsmagi

Det är sällan jag inte har inspiration att skriva, men den senaste tiden har jag varit så fruktansvärt trött. Säkert en kombination av höstmörkret, inaktivitet och graviditet. Försökt att hitta motivation att hitta på något men de gånger det blivit av har det känts som jag rört mig i sirap följt av en däckning på soffan när jag kommer hem. Det är nog motivationsbristen som varit tuffast. Men nu så känns det som att det håller på att vända. Härliga december är här, ljusen lyser så fint i mörkret och vardagsmagi går att hitta lite varstans.

Magi utöver det vanliga fick upplevas på kub-ultaljudet. Jag har så svårt att ta in att vi får förmånen att uppleva det här en gång till. Det är verkligen inget jag tar för givet men definitivt något jag är oerhört tacksam och ödmjuk inför. Orolig också. Orolig att det gått för lätt. Orolig för att jag är orolig för att det gått för lätt för oron kanske är ett tecken på att jag undermedvetet vet att det finns något att oro sig över.. Samtidigt ändå lugn, lugn för jag vet att det är utom min kontroll.

När man spenderar för mycket tid med ens egna tankar är det bra att försöka ta ett steg ut och försöka ta varje dag som den kommer. Glädjas åt det som är idag för just det kan inte morgondagen ta ifrån en. Vad morgondagen har att ge, ja det får vi se då. Idag ska jag njuta av det bästa och mest smittande skrattet någonsin och se min egen kärlek till vår son i min mans ögon när de busar på golvet. Sen blir det en kväll med brädspel i goda vänners lag och så tänkte jag avsluta med att titta in på älsklingen när han ligger så sött i sin säng och sover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s