Lite svar, mycket oro men ändå lite försiktig lycka

Fick idag reda på att mina blödningar antagligen är kroppen som försöker stöta bort en tom hinnsäck bredvid hinnsäcken med vår lilla levande knodd. En tvilling alltså som aldrig utvecklats. Känns lite sorgligt men samtidigt helt osannolikt att vi ens varit kapabla till att befrukta två ägg som dessutom tagit sig ner till livmodern med bara en äggledare. Känner mig också lite som en tickande bomb då jag oroar mig för att kroppen ska råka stöta ut vårt levande foster samtidigt som den tomma hinnsäcken. Får som så många gånger tidigare förlika mig med att det inte är något jag kan styra över. Det blir som det blir. Får passa på att njuta av att få vara gravid igen, för trots illamående och trötthet är det något av det finaste jag vet.

6 reaktioner på ”Lite svar, mycket oro men ändå lite försiktig lycka

  1. Kroppen är ju fantastisk ändå! Förstår att det är väldigt läskigt just nu, men som du säger så finns det ju (frustrerande nog) inget man kan göra än att hänga med i svängarna och tro på det bästa! Glädjas för varje milstolpe man passerar!
    Kramar till er! 💕

    Gilla

    • Tackar som frågar ❤ har fortfarande lite småblödningar till och från så det är bara att hålla tummarna att lillen vill stanna kvar. Ska på inskrivning nästa vecka och hoppas kunna få boka in ett ul antingen till kub eller bara vanligt. Känner mig gravid iaf, illamående och så otroligt trött nästan hela tiden. Så hoppas allt är bra. Kram!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s