På äventyr med bubben

Igår var det ett år sedan jag fick väcka M med den mest underbara och mirakulösa nyheten någonsin. Det är svårt att fatta att bubben inte fanns i våra liv för ett år sedan, eller han fanns ju men det kändes mer som ett abstrakt gravidbesked på en kisssticka – för svårt att ta in för att vara verklig just då. Nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom.

Sitter på tåget upp till mina föräldrar, det är bara jag och Oliver och såklart var det tvungen att bli tågstopp. Det är inte helt okomplicerat att åka med en backpackerryggsäck, en skötväska, en ihoppackad vagn och en 4-månaders bäbis när man blir tvungen att åka ersättningsbuss till nytt tåg. Men det gick, med lite hjälp, tålamod och envishet. Var väldigt osvensk och skällde ut en gubbe som försökte mosa sig fram med noll hänsyn till att jag hade en bäbis på magen. Det finns nog inget jag inte hade gjort för Olivers skull.

Annars rullar det mesta på, har bestämt mig för att vara föräldraledig under sommaren också, vilket känns skönt. Då får jag och M en sommar lediga tillsammans med vår älskling.

Var på 4-månaders kollen på bvc tidigare idag, snart är det dags att börja introducera smaksensationer. Så skoj att se vad han tycker om det. Jag hoppas på att han kommer tycka om vanlig mat så vi efter halvåret kan börja fasa ut amningen lite smått. Visst det är mysigt ibland men jag känner att det är dags för min kropp att sluta gå ner i vikt nu.

Nu blir det tågamning. Trevlig helg där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s