Google is not my friend (v38+6)

En vecka kvar… Känner inte mycket alls förutom det jag antar är oundvikligt att känna som höggravid. Det trycker neråt och molar när jag är ute och går, jag springer på toa stup i kvarten och min mage börjar nog bli rätt stor. Men sammandragningar? Förvärkar? Slempropp och andra kroppsliga tecken på att det är på gång? Nej. Så eftersom jag mer och mer känner att jag kanske blir en av de som eventuellt måste sättas igång begav jag mig ut på google. Och vad hittar jag? Jo, på 1177 står det att de sätter igång en först v43+0 här i skåne! (Länken under är såklart en rubrik från någon tidning om en familj som förlorade sitt barn för de inte hade tid att sätta igång henne när hon kom in). Klumpen växer i halsen. Google är inte barmhärtig utan jag hittar mer information om gamla moderkakor och dålig närings- och syretillförsel till barnet. Snälla, snälla knytet, om du inte får det du behöver där inne, kom ut till oss!

Men nu får det vara slutgooglat, jag tänker ta upp det med barnmorskan när vi har tid på måndag och förhoppningsvis har de ändrat igångsättning till v42+0, eller så kan de vara lite flexibla.

Har precis laddat ner Keplers senaste bok, har ett öra och två horn på knytets giraff att virka klart, ett bröd som ska bakas och netflix att roa mig med. Så, så länge du mår bra där inne så ska jag nog kunna hålla mig sysselsatt ett tag till. Men både pappa och jag längtar såklart så vi snart spricker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s