Jag visste ingenting

Det har snart gått ett år nu. Ett år sedan jag kissade på en sticka och blev världens lyckligaste människa.

Läser dagboksinlägg från förra hösten.

Jag visste ingenting.

Kommer ihåg att jag sa till M när vi började försöka att om det inte går på vanlig väg så vill jag inte genomgå en massa medicinskt för att lyckas, då kan vi lika bra adoptera. Ha! Just det ja! Som sagt, jag visste ingenting. Jag var en av alla de där som inte förstår hur det är när det inte går, månad efter månad som blir till år. Jag visste inte att det skulle göra så förbannat ont. Så till alla er som är rädda att såra mig genom att säga något klumpigt för att ni inte förstår, ni behöver inte vara rädda, jag förstod inte heller någonting.

Så mycket som kan förändras på ett år. Idag hade jag kunnat vara mamma till en liten knodd på ca 4 månader. Det blev inte så. Såna tankar gör ont. Men såna tankar är också svindlande när jag inser att ett år är lika lång tid framåt som bakåt.

2 reaktioner på ”Jag visste ingenting

 1. Kram!

  Vi var nog alla naiva och ovissa över vad som faktiskt kan hända, vad man kan behöva gå igenom och beslut man måste ta! Å skönt är väl det, på något vis!

  Tankarna och känslorna vad man kan, orkar och vill göra kan variera stort med tiden!

  Jag förstod inte heller… Hade ingen aning!

  Kram

  Gilla

  • Ja ibland är man verkligen lyckligt ovetandes tills man själv råkar ut för det och det är nog som du skriver, att det är tur att det är så. Antar att det bara är att försöka ta det som det kommer, lättare sagt än gjort antagligen 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s